Algemene Informatie

Algemene regels:

• Het deelnemen aan de lessen geschiedt uitsluitend in de bij de discipline behorende kleding en op blote voeten.

• Alleen tijdens de proeflessen kan worden deelgenomen in een lange trainingsbroek en t-shirt.
  • Het dragen van sieraden van welke aard dan ook is vanuit veiligheidsoogpunt niet toegestaan.
  • In de dojo dragen de budoka's slippers.
  • In de dojo is het dragen van schoenen door de toeschouwers toegestaan.
  • Respecteers elkaars privacy alvorens foto's te maken en te publiceren in welke aard dan ook.

Contributie:

Voor de actuele tarieven van de contributiegelden verwijzen wij naar het document:

Contributiegelden Judo en Nunchaku Club Spaubeek. De beschreven tarieven zijn maandelijkse tarieven via automatische incasso.

Contributie JBN (Judobond Nederland) en SNN (Stichting Nunchaku Nederland)

Het lid is zelf verantwoordelijk voor een correcte inschrijving en betaling bij de sportbonden.
Voor deelname aan wedstrijden zijn bond lidmaatschappen vereist.

Judobond Nederland (tarieven JBN)

Stichting Nunchaku Nederland (tarieven SNN)

Algemene informatie Judo en Nunchaku Club Spaubeek: