Zomervakantie 2018!

Wegens de zomervakantie zijn er geen trainingen van 5 juli t/m 21 augustus 2018.

We beginnen weer op woensdag 22 augustus met trainen.

We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe!

Privacy Policy – Judo en Nunchakuclub Spaubeek!!!

Privacy Policy
Judo en Nunchakuclub Spaubeek

Judo en Nunchakuclub Spaubeek hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Prins Tristan I

We hebben een echte prins carnaval in de club.

Tristan Donga is een fervent nunchaku-ka bij onze vereniging en is op woensdag 31 januari 2018 uitgeroepen tot Jeugdprins van "De Uule" oet Awt Gelaen.

Tijdens een drukbezochte receptie in D'n Aezel in Geleen (http://www.aezel.nl/) was er de gelegenheid om Prins Tristan te feliciteren met zijn benoeming.

Wij wensen hem en zijn familie een geweldig carnaval seizoen!

Alaaf!!! Alaaf!!! Alaaf!!!

(Ver)Nieuw(d) Bestuur Judoclub Spaubeek

Beste leden van Judoclub Spaubeek,

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen 24 januari heeft Marcel Cesco Resia afscheid genomen van het bestuur van Judoclub Spaubeek. Wij danken hem voor zijn inzet als secretaris en plaatsvervangend voorzitter van het bestuur. Het bestuur heeft Saskia Geurts voorgedragen als nieuwe secretaris en Dennis van Es als nieuwe voorzitter. De Algemene Ledenvergadering heeft unaniem ingestemd met beide voordrachten, hierdoor treden Saskia Geurts en Dennis van Es toe tot het dagelijkse bestuur van Judoclub Spaubeek.

Carnavalsvakantie 2018.

Woensdag 14 februari 2018 zullen er geen trainingen gegeven worden in verband met de carnavalsvakantie.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en we zien elkaar weer op woensdag 21 februari 2018.

Kerstvakantie 2017

Van maandag 25 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 zijn er geen trainingen. De eerste training begint weer op woensdag 10 januari 2018.

We wensen iedereen alvast Fijne Feestdagen en een Gelukkig, gezond en sportief Nieuwjaar!

Herfstvakantie 2017

Vanaf maandag 16 oktober tot zondag 22 oktober 2017 zijn er geen lessen i.v.m de Herfstvakantie.

Geniet van jullie weekje rust!

Zomervakantie 2017

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe en we zien elkaar weer op woensdag 30 augustus 2017.

Voorjaarsvakantie

26 April geen les ivm voorjaarsvakantie

As Woendag geen les

Op 1 Maart zijn er geen lessen ivm carnaval.